Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Ilyen egy regényíró tanfolyam – KNW Novel School

Mi történik veled ezen a háromnapos regényíró tanfolyamon?
Az első, amit a diákjaim kiemelnek, az a struktúra. A KNW Novel Schoolon olyan elméleti alapot kapsz a regényíráshoz, amit végiggondolva átlátod a kigondolt történeted vázát: a szereplőket, a cselekményt, a megfogalmazást. Ez a szerkezet segít neked a sztori átgondolásában és szerkesztésében, ha pedig most tervezed a regényedet, eleve úgy indulhatsz neki, hogy kevesebb vargabetűt írj le, mint e tanfolyam nélkül!

KNW Novel School – regényíró tanfolyam, 2020. június

„Úgy érkeztem meg, hogy hónapok óta nem írtam és nem tudtam fejben elrendezni a dolgokat. A három nap emlékeztetett, miért szeretek írni. És figyelmeztetett, hogy örökké fejlődni kell. Ami még fontos, hogy rengeteg tanóra, tréning és képzés van mögöttem, megtanultam, hogy a tudás egy dolog, de átadni már tehetség, képesség kérdése. És te Krisz, nagyon tehetséges vagy abban, hogy átadd azt a tudást és írás iránti szeretetet, tiszteletet, ami benned van.”
Huszár Zsuzsa

A regényíró tanfolyamon korábban végzett diákjaim utólag azt mondják, itt kaptak lendületet. Van, aki több különféle írótanfolyamon is részt vett már, de ezek után sosem indult be a kreatív folyam, jó volt a tréning, de csak addig, amíg tartott. Utána visszatértek a mindennapokba, a regényíró tanfolyam pedig a múlté lett.

A KNW Novel School veled marad. Úgy építettem fel a regényíró tanfolyam tantervét, hogy ne csak tudást adjak át, hanem olyan motivációt nyújtsak, ami kitart, ami a tiéd marad! A titkot persze nem árulom el, pontosan mi is ez, amitől működik. Gyere el és tapasztald meg magad!

„Szerintem Krisz maximalizálta, amit egy kezdő írónak összességében érdemes tudni. Az tetszett a legjobban és személy szerint ezért nem is tudnék profibb szakembert említeni csak Kriszt, mert nem tartja vissza a tudását. Sosem halandzsázik, nem tölti ki értelmetlen dolgokkal a mondanivalóját. Az őszinteség, a valódi segíteni akarás és a megfelelő tudás átadása ritka és nagy kincs manapság.”
Donáth Fanni

A 2020. júniusi regényíró tanfolyam kiscsoportban működött, hisz mindössze a koronavírus vesztegzár feloldása után két héttel tartottuk. A résztvevők alaposan elfáradtak, hisz több volt mindenkin a figyelem, de hálásak voltak, hogy így alakult!

„Köszönöm, hogy ilyen érthető és interaktív tanfolyamon vehettem részt. Sokat fejlődtem ez alatt a néhány nap alatt.”
Varga Alexandra

„Hálás vagyok a tanfolyamon tanultakért. Könnyebben indulok neki a könyvírás útjának.”
Gyurkovics Anikó

„Azt gondoltam, hogy kapok egy kis kedvcsinálót és egy lépéssel közelebb kerülök az íráshoz. Most pedig nyakig benne vagyok és soha többet egy napig sem akarom abbahagyni. Köszönöm az őszinte határozottságodat, az éleslátásodat. Nagy bizalmat szült bennem.”
Máthé Réka

„Többet kaptam ez alatt a három nap alatt, mint amit reméltem. Ehhez hozzáadódott a jó hangulat. Megkaptam a kezdő rúgást, erre volt szükségem!”
Bojtor Lucia

Itt jelentkezhetsz a következő KNW Novel Schoolra!

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .