Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Könyvbemutató és dedikálás – Szólamok a szívkamrából

Meghívunk egyik kedves ügyfelünk, Kiss Edina Szólamok a szívkamrából című novelláskötetének könyvbemutató estjére, amelynek a Magvető Café ad otthont február 22-én.

A kötetet mi szerkesztettük, és már a munka során megérintett minket a novellák mögöttes tartalma. Az eseményen Köböl Anita beszélget a szerzővel a történetekről és azok mély hátteréről, olyan témákat érintve, mint az anyaság, az életre szóló döntéseink, vagy a veszteségeink.

A könyvbemutatón elhangzó történetek Hámori Gabriella színésznő hangján szólalnak meg élőben. A művésznő egy teljes novellát és több részletet is felolvas majd, így igazán különleges élmény vár a közönségre.

A Szólamok a szívkamrából novellagyűjteményre erősen hatott a zene. Mivel a cselló Edina elétében jelentős szerepet töltött be, és az egyik novella központi eleme is, így az est hangulatát Friderikusz Péter csellista teszi még emeltebbé.

A bemutató végén lehetőség lesz dedikálásra, így, ha már van köteted, akkor érdemes magaddal hoznod, ha nincs, ne aggódj, a helyszínen is megvásárolhatod.

Kiss Edina Szólamok a szívkamrából c. novelláskötet könyvbemutatója február 22-én lesz

Esemény részletei:

Helyszín: Magvető Café (1074 Budapest, Dohány u. 13.)

Dátum: 2024. 02.22., 17:30 óra

Dedikálás az esemény után lesz!

Ugyan az esemény nem regisztrációhoz kötött, de limitáltak a férőhelyek, ezért a szervezők kérik a visszajelzésed legkésőbb február 16-ig. A Facebook eseményt itt találod.

Én ott leszek, gyere el te is!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .