Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Ilyen volt a KNW kreatív műhely

Előző hétvégén rendeztük meg először a KNW kreatív műhelyt, egy háromnapos workshopot, ahol minden nap mást alkottunk. A hétvége jó hangulatban telt, a résztvevők minden nap kipróbáltak valami újat, és csodás alkotások születtek. Lássuk, mivel foglalkoztunk!

1. NAP: scrapbook 

A pénteki napot a scrapbook alapjaival kezdtük. Mindenki három nagy lapból hajtogatott magának borítékot, majd ezeket rendeztük el, hogy zsebes füzetet kapjunk. Ezután jött az igazi móka – a díszítés! Használtunk scrapbook papírt, origami papírt, borítékokat, matricákat, nyomdákat. Minden résztvevő hozott saját fotókat is, így mindenki személyre szabott füzetet készített.

Pénteken scrapbook albumok készültek (KNW kreatív műhely)

A papírfestést is kipróbáltuk: hagyma,- és avokádóhéj segítségével narancssárgára és lilára színeztük a  papírokat, amiket aztán a scrapbook lapjaiként is használtunk. 

Papírt is festettünk. (KNW kreatív műhely)

A nap végére mindannyian elkészültünk a scapbookunkkkal; születtek emlékalbumok, álomnaplók, és ajándékok is. Mindegyik füzet egyedi és csodálatos lett!

2. NAP: potrérajzolás

Szombaton Remecz Márton tanuló művész mutatta be a portérajzolás alapjait. Ismertette a Loomis-metódust, majd végigvettük a szem, száj, és az orr rajzolását térben. A nap utolsó feladata egy portré rajzolása volt egy adott fotóról. 

A nap végén gyakoroltunk a tanultakat (KNW kreatív műhely)

A résztvevők hatalmas sikerélménynek élték meg ezt a feladatot, hiszen többen is úgy nyilatkoztak, hogy “a pálcikaiemberig jutottak” – ehhez képest mindenki egy kész potréval a táskájában ment haza.

Ilyen porték születtek! (KNW kreatív műhely)

3. NAP: könyvszobrászat

Az utolsó nap remek hangulatban telt, miközben mindenki elkészítette a saját szobrát. Ehhez keményfedeles könyvet használtunk, van, aki saját könyvet hozott, de ezt az irodában is tudtunk adni. Mindenki hozott egy mintát, amit a könyvén szeretett volna látni, és az alapok ismertetése után neki is kezdtünk a hajtogatásnak, vagdosásnak! 

Könyvszobrot hajtogattunk (KNW kreatív műhely)

Vasárnapra már igazán összeért a csapat, így beszélgetés közben alkottunk, sztoriztunk, és különösen jól éreztük magukat! Számomra is különleges élmény volt a hétvége, hiszen megoszthattam a szeretetem a kreatívkodás iránt.

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről! Ha tanfolyam érdekel, kattints ide, ha pedig a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .