Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Elkészült a KNW iroda!

Bár azt hiszem, te is tisztában vagy vele, hogy valójában egy felújítás sem készül el teljes egészében soha, ki merem jelenteni, hogy mi készen vagyunk!

Megmutatom neked, milyen lett az iroda, hol várlak konzultációra és tanfolyamokra! Novembertől az iroda szerdán és csütörtökön könyvátvételi pontként is üzemel.

A madaras szoba William Morris Epertolvaj dizájnjával – itt fogadlak konzultációra, ha a regényötletedet szeretnéd megbeszélni, vagy könyvkiadással, könyvmarketinggel kapcsolatban van kérdésed
A dolgozószoba, ahol Ilona és én ülünk. Ha nem otthon dolgozom, akkor itt olvasom a kéziratodat, itt válaszolom meg a leveledet!
A tanterem – ahol tíz-tzenöt főt kényelmesen tudok fogadni különböző írói és könyvkiadás, marketing tanfolyamokra, tréningekre, workshopokra
A retró szobát tanításra használom, de előfordult már, hogy míg egy ügyféllel a madaras szobában konzultáltam, Ilona itt kért interjút egy másik ügyféltől, aki beugrott megmutatni az új könyvét.

A címünk még egyszer:
Budapest 1119, Etele út 12. 2/9.

Konzultációra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség, ha személyesen szeretnél kérdezni tőlem, írj nekem:

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .