Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Külföldi írók figyelmébe! – KNW termékek az Amazonon

Te is Európából olvasod a KNW blogot? Esetleg Észak-Amerikából, Ausztráliából, vagy bárhonnan máshonnan a világból?
Neked is gondot okoz, hogy a nyomtatott könyveimet nem tudod normális áron beszerezni, néhány napos rendelési határidővel?

Ez a helyzet megváltozik!

Sőt, olyannyira szeretnék neked kedvezni, hogy készítettem két nyomtatott könyvet csakis Amazonra, amit a magyar boltokban nem lehet kapni, nem készült belőle nyomtatott könyv, csakis az Amazonról rendelhető.

Sétanapló (Sauntering Writer’s Journal)

Az új termék egy jegyzetfüzet, aminek az elejében angol és magyar nyelven találsz leírást, tanácsot, kalauzt a helyszínleírások készítéséhez. Méretében kb. egy B5-ös füzetnek felel meg, és 120 lapot tartalmaz.

Ez egy olyan napló, amit vigyél magaddal mindenhová, ha kimozdulsz – nyaralásra, parkban tett sétára mindenképp! Ülj le, és írd le a körülötted lévő környezetet. Ehhez ad a Sétanapló módszertant, hogyan tedd, és aztán a leírással mit kezdj majd.

A tanácsokon kívül a füzet csíkozott, színes lapokat tartalmaz, változatos mintákkal – mert én magam is szép, esztétikus füzetbe szeretek jegyzetelni!

Sauntering Writer’s Journal

A Sétanaplót itt tudod megrendelni:

Német Amazon (Magyarországra innen érdemes rendelni, ha szeretnél)

Amazon USA

Amazon UK

Bármelyik országból rendelnél, a neked tetsző Amazon oldalon keress rá a „Sauntering Writer’s Journal” kifejezésre, és megtalálod a Sétanaplót!

Párbeszédnapló (Speaking Writer’s Journal)

A párbeszédíráshoz is elkészült a Sétanaplóhoz hasonlatosan bárhová magaddal vihető jegyzetfüzet, benne tippekkel, hogyan használd az utcán hallott mondatokat, párbeszédeket novella-, és regényírásra, a fogalmazásod fejlesztésére.

Ez egy fekete-fehér belívű, szintén csíkozott lapokat tartalmazó füzet, minden oldalon eltérő grafikával, kifejezetten uniszex kivitelben.

Rendeld meg az amerikai Amazonon ezen a linken!

Magyarországról a német Amazonról ajánlom a rendelést.

Angliában élsz? Rendeld innen a Párbeszédnaplót!

Hogyan írjunk könyvet – How to Write a Book in Hungarian

Tervben van, hogy a Hogyan írjunk könyvet 2., bővített kiadását feltöltöm az Amazonra egy angol nyelvű összefoglalóval. E-könyvben és nyomtatott könyvként is tudod majd rendelni. Itt jelzem, és megadom a linkeket, ha készen vagyok!

Magyarországról rendelnél?

A fenti kiadványok sem itt a KNW webshopban, sem a magyar könyvesboltokban nem lesznek kaphatóak. Javaslom, hogy a német oldalról rendeld meg őket – így a szállítási költség kb. a kiadvány árának fele lesz, a könyvet rendeléstől számított kb. 3 napon belül megkapod!

Ha szeretnéd megúszni a szállítási díjat, akkor leadhatsz nálam előrendelést. Ez azt jelenti, hogy évente egyszer én magam is rendelek a naplókból néhány példányt, így az irodában 4000 Ft-ért kaphatóak lesznek. Írj nekem levelet, ha ez érdekel!

Gyere regényíró tanfolyamra! Három nap alatt rengeteg írástechnikai és dramaturgiai ötletet, ihletet és motivációt kapsz, kattints ide!
Ha a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.
Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .