Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Külföldi írók figyelmébe! – KNW termékek az Amazonon

Te is Európából olvasod a KNW blogot? Esetleg Észak-Amerikából, Ausztráliából, vagy bárhonnan máshonnan a világból?
Neked is gondot okoz, hogy a nyomtatott könyveimet nem tudod normális áron beszerezni, néhány napos rendelési határidővel?

Ez a helyzet megváltozik!

Sőt, olyannyira szeretnék neked kedvezni, hogy készítettem egy nyomtatott könyvet csakis Amazonra, amit a magyar boltokban nem lehet kapni, nem készült belőle nyomtatott könyv, csakis az Amazonról rendelhető.

Sétanapló / Sauntering Writer’s Journal

Az új termék egy jegyzetfüzet, aminek az elejében angol és magyar nyelven találsz leírást, tanácsot, kalauzt a helyszínleírások készítéséhez. Méretében kb. egy B5-ös füzetnek felel meg, és 120 lapot tartalmaz.

Ez egy olyan napló, amit vigyél magaddal mindenhová, ha kimozdulsz – nyaralásra, parkban tett sétára mindenképp! Ülj le, és írd le a körülötted lévő környezetet. Ehhez ad a Sétanapló módszertant, hogyan tedd, és aztán a leírással mit kezdj majd.

A tanácsokon kívül a füzet csíkozott, színes lapokat tartalmaz, változatos mintákkal – mert én magam is szép, esztétikus füzetbe szeretek jegyzetelni!

Sauntering Writer’s Journal

A Sétanaplót itt tudod megrendelni:

Német Amazon (Magyarországra innen érdemes rendelni, ha szeretnél)

Amazon USA

Amazon UK

Bármelyik országból rendelnél, a neked tetsző Amazon oldalon keress rá a “Sauntering Writer’s Journal” kifejezésre, és megtalálod a Sétanaplót!

További amazonos termékek

A következő két termék, amire számíthatsz az Amazonon, akár még karácsony előtt is, ha sikerül időben feltöltenem őket:

Speaking Writer’s Journal

A párbeszédíráshoz készül egy Sétanaplóhoz hasonlatosan bárhová magaddal vihető jegyzetfüzet, benne tippekkel, hogyan használd az utcán hallott mondatokat, párbeszédeket novella-, és regényírásra, a fogalmazásod fejlesztésére.

Ez egy fekete-fehér belívű, szintén csíkozott lapokat tartalmazó füzet lesz, eltérő grafikával, mint a Sétanapló, annál kissé férfiasabb kivitelben.

Hogyan írjunk könyvet – How to Write a Book in Hungarian

A Hogyan írjunk könyvet 2., bővített kiadását töltöm fel az Amazonra egy angol nyelvű összefoglalóval. E-könyvben és nyomtatott könyvként is tudod majd rendelni!

Magyarországról rendelnél?

A fenti kiadványok sem itt a KNW webshopban, sem a magyar könyvesboltokban nem lesznek kaphatóak. Javaslom, hogy a német oldalról rendeld meg őket – így a szállítási költség kb. a kiadvány árának fele lesz, a könyvet rendeléstől számított kb. 3 napon belül megkapod!

Ha szeretnéd megúszni a szállítási díjat, akkor leadhatsz nálam előrendelést. Ez azt jelenti, hogy évente egyszer én magam is rendelek a naplókból néhány példányt, így az irodában 4000 Ft-ért kaphatóak lesznek. Írj nekem levelet, ha ez érdekel!

Gyere regényíró tanfolyamra! Három nap alatt rengeteg írástechnikai és dramaturgiai ötletet, ihletet és motivációt kapsz, kattints ide!
Ha a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.
Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .