Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Regényíró tanfolyam újra telt házzal

Február végén újabb remek csapat gyűlt össze a KNW irodában! Ezúttal kellemesen vegyes volt a társaság, többen jöttel fantasy regényötlettel, voltak romantikus íróink és emberi sorsok iránt érdeklődő írók.

Személyesen, online

A Novel School online résztvevői aktívabban vettek részt a regényíró tanfolyamon, mint bármikor – bár ebben közrejátszhatott a tény, hogy egyikük kismama, és időnként a babáját ölbe véve jelent meg a képernyő előtt!

Minden egyes regényíró tanfolyamon elmondom, hogy testre szabom a tanulnivalót – ezúttal annyira így tettem, hogy komplett tanfolyamrészeket mozgattam át más napra, vagy cseréltem meg délelőtt vagy délután között, mert a csapat érdeklődése ezt kívánta. Hiszen ha írók elkezdenek egy témáról beszélni, vagy egy témában kérdezősködni, persze megtehetem, hogy azt mondom, ezt majd holnap vagy holnapután beszéljük meg – hisz háromnapos a regényíró tanfolyam -, de ha a csoportdinamika megkívánja, és az adott tudásanyag olyan, akkor igenis jobb ott azonnal a terítékre venni!

A KNW Novel School regényíró tanfolyamon mindig vannak online résztvevők is, ők is aktív tagjai a csapatnak!

A résztvevők visszajelzései

Köszönöm, hogy kizökkentettél a hétköznapok céges világából, és másodjára is sikerült elhinnem, hogy képes vagyok írni. Nagyon tetszett, hogy a 20 évestől a 70-ig, nők, férfiak vegyesen vettek részt. Érdekes volt, hogy a 20 éves Verával milyen jót beszélgettem, aki a gyermekem korosztálya 🙂 Ezen felül eldöntöttem, hogy valóban szeretnék írni, el is kezdtem. Köszönöm neked!

Irházi Kati

Első regényemet írva eddig csak a sötétben tapogatóztam. Rendkívül hálás vagyok neked ezért a három napért. Rengeteg tudással gazdagodtam. De innentől nem szabadulsz tőlem! A jövőben még biztosan zargatni foglak a kérdéseimmel. Előre is köszönöm a segítséget és köszönöm ezt a hétvégét! – Cziferner Richárd

Eddig sok írás-, és egyéb technikai dolog rendszertelenül volt a fejemben, most úgy érzem, ez keretet kapott. Konkretizálódott, mit akarok a regényemben leírni, köszönöm ezt a leviatán ajándékot!

Falucskai Veronika
Így néz ki egy szünet a KNW Novel School regényíró tanfolyamon – még ekkor is arról van szó, mit írunk!

Úgy érkeztem ide, hogy nem volt kiforrott regényötletem. Motivációt kaptam, hogy az eddig írt novelláim alapján hozzáfogjak egy regény tervezéséhez. Sokféle tanácsot, konkrét segítséget kaptam. Rengeteget jegyzeteltem. Igyekszem ezeket az írásaimnál alkalmazni. Kellemes és hasznos három nap volt számomra! – Szoporyné Piroska

Nem szeretem visszaolvasni a saját írásomat, hangosan, másoknak még soha nem is tettem. Most jó volt hallani, hogy mások is tudnak nevetni azon, amit én írtam! És jó volt, hogy a Büszkeség és balítéletet elemeztük. Én még nem olvastam, de kedvet kaptam hozzá! Nagyon szépen köszönöm ezt az elmúlt 3 napot. Nagyon izgalmas volt, sokat tanultam és több kérdésemre is választ kaptam. Az új tudással képes leszek lendületet adni Auróra kalandjainak!

Vilmányi Viki
A KNW Novel School regényíró tanfolyamon felolvashatod az írásodat, és véleményt kérhetsz rá!

Szuper volt a Novel School, örülök, hogy részt vettem rajta. A legjobb dolog az volt, hogy új megközelítést kaptam a regényötletemhez. Mindenki komolyan vett és segítőkész volt, hatására át is gondoltam a terveimet, ma nekiülök átstrukturálni az írásomat.
A feladatok érdekesek voltak, és nagyon szórakoztató volt a többiek munkáját hallgatni. Itt szeretném megjegyezni, hogy rendkívül profin kezelted azt, hogy ki mennyit beszél, ehhez külön gratulálok!

Timár Anikó

Nagyon köszönöm ezt a három feledhetetlen napot. Nagyon sokat jelentett nekem! Örülök az új ismeretségeknek, szeretnék még több alkalommal találkozni!” – Fekecs Ica

Gyere regényíró tanfolyamra! A KNW Novel Schoolon három nap alatt rengeteg írástechnikai és dramaturgiai ötletet, ihletet és motivációt kapsz, kattints ide!
Ha a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.
Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!
---
Nádasi Krisz blogját olvasod az írás örömeiről és technikáiról. Krisz és csapata szerkesztőként pontosan olyan írókat támogat az álmuk megvalósításában, mint te.
A naplemente is csodás egy KNW Novel School regényíró tanfolyamon – Irházi Kati képe

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .