Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Lezajlott a könyvkiadás-könyvmarketing workshop

Téged is érdekel, hogyan lehet ma Magyarországon könyvet kiadni, és mi az az alap marketingrendszer, ami ehhez szükséges? Ha kétségeid voltak, érdemes-e jelentkezni az október 12-ei workshopra, akkor hadd mutassak néhány fotót és résztvevői véleményt!

A következő workshopra máris jelentkezhetsz, 2020. január 18. szombaton lesz!

Délelőtt tízkor kezdtünk, hivatalosan négyig tartott az interaktív előadás. Még egy órát számoltunk a kérdések megválaszolására, de kettő lett belőle – tényleg nem mentünk haza addig, amíg minden kérdést meg nem válaszoltunk.

Nekem inkább a workshop második fele volt hasznos, a marketing rész (FB, Insta, blogolás). Kerek egész volt a tréning, ami plusz sokat adott, az a szerzői jogra szánt idő! Mindenképpen megérte a tréning az árát!

Abonyi Vera
A könyvkiadás-könyvmarketing workshop az első tréning volt a felújított XI. kerületi KNW irodában

Örülök, hogy részt vehettem a szombati workshopon. Sokat tanultam, sok ötletet kaptam, és – úgy érzem – lendületet adott. Remek volt a társaság is. 🙂 Választ kaptam a legfontosabb kérdéseimre, nagyon hasznosnak találtam az anyagiakat bemutató áttekintést, a magánkiadásról szóló folyamatábrát, továbbá a közösségi oldalak kezelésére vonatkozó információkat (főleg az Instagram tekintetében, mert eddig semmit nem tudtam róla). Nagyon tetszett, hogy minden kérdésünkre igyekeztetek választ adni, nem maradt bennem hiányérzet. Külön köszönet azért, hogy a workshop addig tartott, ameddig meg nem válaszoltátok az összes kérdésünket.
Az előadás időnként kicsit tömény volt (viszont ennyi információ másként talán nem is fért volna bele a rendelkezésre álló időbe), de mindig figyeltetek arra, nem lankad-e a figyelmünk, illetve hogy tudjuk-e jegyzetelni. Még érnie kell a sok új ismeretnek a fejemben, és ki kell találnom, hogyan találok időt az írás mellett a marketingre is. Határozatlanul érkeztem a workshopra, de a tréning során és az azóta eltelt pár nap alatt sokat tisztult bennem a kép. Lelkesen tervezem a következő lépéseket. 🙂 Köszönöm a személyre szóló tanácsokat is, igyekszem alkalmazni őket!

Üveges Szilvi
A könyvkiadás-könyvmarketing workshop egyben tréning és konzultáció: minden kérdésedet elhozhatod a kiadásról és a marketingről, és mi megválaszoljuk!

Az én számomra a legégetőbb kérdés a könyvkiadás folyamata volt, mert abszolút nem láttam át, hogy hogy is lesz a számítógépemen lévő dokumentumból kézzelfogható könyv. A workshop után most már abszolút világosak a lépések, és érthetőek, szóval el fogok majd jutni oda, hogy a kezemben tartsam a kész művemet.
Az is nagyon hasznos volt, mikor a marketingrészhez értünk, a Facebook- és Instagram-reklámok, promók, lájkvadászat. Egy hete úgy próbálom kezelni az oldalt, ahogyan tanácsoltad, és jönnek is szép számmal az új követők!
Nagyon jól éreztem magam és sok hasznos dolgot hallottam, tanultam!

Rittling Tünde

Tökéletesen választ kaptam a kérdéseimre, a leghasznosabb információkat a könyvmarketing résznél, az ingyenes reklámozási lehetőségekkel kapcsolatban kaptam (blog, Facebook, Instagram stb.). Az ajánlott Facebook csoportokba belépek!

Szlávikné Németh Kornélia

Jelentkezz már most a következő workshopra, vagy add ajándékba akár karácsonyra – ha 2019. november végéig jelentkezel, akciósan, 3000 forint kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .