Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

4 tipp, hogyan készülj az ünnepekre!

A vírushelyzet miatt idén érdemes előbb beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Ugye te sem akarsz egy zsúfolt plázában tolongani? 
Ha tervezgeted már, mit adsz és mit kérsz karácsonyra és esetleg épp írós ajándékokon gondolkodsz, akkor tudok segíteni! 

1. Adj vagy kérj írós könyvet ajándékba!

Kérj nyomtatott könyvet a fa alá!
Egyrészt szóba jöhet az Írói jegyzetek című kiadványom, ami idén már csak korlátozott mennyiségben kapható a webshopból. Siess, hogy le ne maradj róla!
Ha üres füzetre vágysz, sztorik és ötletek jegyzeteléséhez vagy kreatív naplózáshoz, bullet journal vezetéshez, akkor a jegyzetfüzeteket ajánlom! A kikötős dizájnból még van néhány darab. 
Meglepheted szeretteidet vagy magadat az idén megjelent Hogyan írjunk könyvet? – második kiadással is!

2. Tanfolyam, klubtagság ajándékba – Különleges karácsonyi KNW ajándékkártya!

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is lehetőséged van KNW ajándékkártyát ajándékozni. Bármelyik tanfolyamot, klubot vásárolod meg a webshopból, postán küldünk névre szóló, karácsonyi üdvözlőlapot, KNW ajándékkártyával. Ha december 13-ig rendelsz, akkor a kártyát postán kapod meg, december 14. után pedig nyomtatható formátumban, így te magad nyomtathatod ki és teheted a fa alá.

Rendelési határidő: december 23. dél!

Ügyeletet tartunk, így ha december 23-án leadod a rendelést és a befizetés igazolását elküldöd nekünk még szenteste napján délig, akkor délután kettőig megkapod a nyomtatható kártyát!
FONTOS: A megrendelés leadásánál megjegyzésben jelezd, hogy ajándék lesz! Ne feledd megadni az ajándékozott nevét és postacímét. (Ha magadnak rendeled az ajándékot, akkor is kapsz kártyát!)

Hadd ajánljam figyelmedbe a Sztorilabort, ami kifejezetten az írástechnika fejlesztésre szolgál. Heti feladatok keretében írunk rövid történetet, novellát, ezeket vesézzük ki minden következő alkalommal. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy kilépj a komfortzónádból, és azonnali visszacsatolást kapj az irományodra. A szerda délutáni órák mellett  lehetőséged van szerda délelőtt is részt venni a Sztorilaborban, sőt, hétfő esténként online alkalmat is választhatsz!

Kérd előre az ajándékod! Még idénre tervezek KNW Novel Klubot regényíróknak. Ha a személyes jelenlét nem lesz megengedett vagy részedről nem ideális, online is csatlakozhatsz! Az időpont rugalmas, november 20-22-ére tervezem a következőt, esőnapokkal: december 11-13., január 22-24. 

Miért ne kérnéd ezt karácsonyra? A család különösen hálás lesz érte, hogy az ajándékodért nem kell a zsúfolt plázákban rohangálni. Akár már most elküldheted nekik a KNW Novel Klub linkjét, hogy ne kelljen tovább törniük a fejüket a meglepetéseden. Már csak azért is, mert még nagyobb kedvezményt adok, a körülményekre való tekintettel: csupán 33.000 forint a díja, mely magában tartalmazza a háromnapos program árát, a munkafüzettel együtt!

Idei újdonság a KÖNYVTITKOK klub! 

Ha folyamatosan szeretnél haladni a regényeddel és úgy érzed, hogy szükséged van segítségre, akkor neked való a KÖNYVTITKOK regényíró klub! Ha nagy a család, szívesen megajándékoznak közösen! Ne feledd, ez egy hosszú távú befektetés. Nézzük meg, mit is jelent KÖNYVTITKOK klubtagnak lenni! Belépőt kapsz:

  • havi 1 klubnapra, ahol bizonyos szempontok szerint vizsgáljuk meg a saját kéziratunkat, szövegünket, vázlatunkat,
  • a zárt Facebook-csoportba, ahol azt posztoljuk, mivel haladtunk, a klubban megbeszélt tippeket továbbtárgyaljuk, és természetesen kérdezni is lehet.

A KÖNYVTITKOK klubtagsághoz is jár munkafüzet – egyelőre 110 oldalnyi, de ahogy haladunk, egyre több anyagot adok ki a kezemből. Ezen kívül minden hónapban kapsz majd ötleteket a havi témával kapcsolatban, felkészülünk rá és feldolgozzuk azt, ezért van egy hónap két klubnap között. Ehhez kapcsolódóan – esetleg egy másik témával kapcsolatban, ami felmerül – legalább havi 1 részletes anyagra is számíts tőlem, olyasmire, mint amit a blogon írok, csak éppen sokkal részletesebben! Kérd ezt karácsonyra, akár részletfizetéssel!

3. Olvass karácsonyi történeteket!

Amennyiben karácsonyi hangulatra vágysz, ajánlom figyelmedbe a blogon ezt az angyalos novellát és ezt az ajándékozós történetet! A webshopban is kaphatóak karácsonyi történetek:

4. Kérj e-könyvet az írásról!

Kérj vagy ajándékozz e-szakkönyvet! Erről e-mailben küldünk nyomtatható karácsonyi ajándékkártyát.
A december 13-ig leadott és kifizetett rendelések esetén, ahol a rendelés összértéke eléri a 4000 forintot, e-könyv esetén is postai úton küldünk ajándékkártyát, tehát fontos, hogy megjegyzésben jelezd, hogy ajándék lesz! Ne feledd megadni az ajándékozott nevét és postacímét – ha magadnak rendeled az ajándékot, akkor is kapsz kártyát!

FONTOS: ha ajándékba adod az e-könyvet, mi közvetlenül az ajándékozottnak küldjük ezt el december 24-én délben. Fontos tehát, hogy megjegyzésben add meg az ajándékozott e-mailcímét is!
Íme a választható e-szakkönyvek:

Ne feledd, hogy ebben az időszakban kiemelten fontos a saját magad és családod egészségének védelme! Ne tedd ki se magad, sem őket felesleges veszélynek. Gondoskodj az ajándékokról időben! 

A konkrét termékek mellett kereshetsz lektorálással, mentorálással kapcsolatban is. Ha kérdésed van, írj:

Leave this field blank

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .