Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Szolgálati közlemény: karácsony előtti rendelések

Kedves Olvasóm!

2022-ben a karácsonyi rendelésekről az alábbiakat érdemes tudnod:

Ha nyomtatott könyvet rendelsz, december 19. hétfőig tedd a kosárba és fizesd ki – valószínűleg a posta és a futár is odaér vele karácsonyig. Még a keddi levélfeladásra is azt mondták, hogy valószínűleg pénteken kézbesítik.

A karácsonyi KNW rendelések ünnepi díszcsomagolásban mennek ki, karácsonyi üdvözlőkártyával, egy az egyben átadhatod az ajándékozottnak, vagy beteheted magadnak a karácsonyfa alá!

Nyomtatott könyveim:

Hogyan írjunk könyvet?

Írói jegyzetek

Grafomán ötlettár

Rejtelmes karácsonyok

Lepd meg magad 2023-ra!

Ha szakkönyv írásán gondolkozol, jó hírem van! 2023 elején jelenik meg ugyanis az új könyvem, az Írj könyvet arról, amihez értesz! – Sikeres szakmai, üzleti, ismeretterjesztő könyv írása és kiadása lépésről lépésre! Rendeld elő még karácsonyig akciós áron!

Tanfolyamok és e-könyvek rendelése

A december 19-ig leadott és kifizetett rendelések esetén, ahol a rendelés összértéke eléri a 4000 forintot, tanfolyam és e-könyv esetén is postai úton küldünk ajándékkártyát, tehát fontos, hogy megjegyzésben jelezd, hogy ajándék lesz! Ne feledd megadni az ajándékozott nevét és postacímét – ha magadnak rendeled az ajándékot, akkor is kapsz kártyát!

Lepd meg magadat vagy írni vágyó szeretteidet írótanfolyammal!

Kezdőknek ajánlom a háromnapos alapozó regényíró tanfolyamot: KNW Novel School.

Novellaíróknak ajánlom a SZTORILABOR tanfolyamot, három csoport is fut három különböző időpontban!

Komoly fejlődésre vágyó íróknak pedig ajánlom a KÖNYVTITKOK történetíró kurzust, melyre vásárolhatsz egy alkalmat is, azaz egy workshopot, vagy ötalkalmas bérletet! Novella-, és regényíróknak ajánlom!

Ha tanfolyamot vásárolsz ajándékba, jelezd, és postai vagy digitális ajándékkártyát küldünk a megadott címre, amit átadhatsz a fa alatt!

Rendelési határidő: DECEMBER 23. dél

Fizetési határidő: DECEMBER 24. dél

Ha e-könyvet rendelsz, ezt fizetést követően 24 órán belül küldjük. 24-én DÉLIG figyelni fogjuk a postaládát, és ha rendelsz, majd igazolod a fizetést például képernyőképpel, minél hamarabb küldjük a könyvet, hogy ajándékba is adhasd!

E-könyves választék írással kapcsolatban:

Hogyan írjunk könyvet?

Író leszek! e-könyvcsomag (Magánkiadás előtt, Kreatív írás feladatok, Kreatív írás munkafüzet, Könyvkiadók kíméljenek!, Könyvmarketing 1.0)

Könyvszerkesztési segédlet

Instagram-marketing íróknak

E-könyvben kapható karácsonyi történetek:

Nádasi Krisz: Az én Diótöröm (romantikus, humoros karácsonyi történet)

Rejtelmes karácsonyok (hat borzongató kisregény)

Könyvbe zárt karácsonyok (tizenkét rövid ünnepi történet)

Készülj kellemesen a karácsonyra!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről! Ha tanfolyam érdekel, kattints ide, ha pedig a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.

Boldog karácsonyt kíván a KNW csapata!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .